Films & Video's

Verhalen vertel je zo

Zelf ben ik ook een filmmaker met een oog voor visuele verhalen.

Van korte films en documentaires tot commerciële video’s en innovatieve media-experimenten—ik combineer artistieke visie, technische vaardigheid en narratieve magie.

Verken mijn portfolio en laten we samen iets onvergetelijks creëren!

'A picture says a thousand words
een video heeft wel 24 'pictures' per seconde

INTERVIEW WASUB

Wasub is een dreamteam uit delft die een duikboot ontwikkeld. Deze wordt aangedreven door slechts de kracht van de persoon die hem bestuurd. Dit is een interview met een lid van het team destijds.

Nienke Leone Muziekopname

Nienke Leone is een Nederlandse singer-songwriter en had gevraagd om een paar nummers op te nemen. Dit is het resultaat.

PRODUCT PRESENTATIE 3D GEPRINT BUSHOKJE

Tijdens de studie Industrieel Ontwerpen heb ik samen met een team een productiemethode mogen ontwikkelen dat duurzaam een bushokje kon 3D printen. Deze video legt het resultaat uit.

REIS NAAR DUBLIN

Als hobby is het leuk om je vakanties vast te leggen op film. Hier een kijk op de vakantie naar Dublin in 2023.

PRODUCTVIDEO EERSTE ECHTE EIGEN ONTWERP

Als ontwerper moet je ergens beginnen. Dit is de video over het eerste product dat ik tijdens mijn BSc op de faculteit Industrieel Ontwerpen heb weten te maken.

ZELF OOK EEN FILM NODIG?
NEEM CONTACT OP!

Het kan natuurlijk zo zijn dat je zelf ook een film wilt produceren, maar geen idee hebt waar je zou moeten beginnen. Daar kan ik bij helpen! Neem contact op voor een offerte of vragen.

REIS NAAR ENGELAND

Op reis gaan is leuk. Het geheel vastleggen op een foto is leuker. Maar een bewegend beeld dat de ervaringen vastlegt is tijdloos.

INTRO EIGEN YOUTUBE KANAAL

In het verleden heb ik video's voor Youtube geproduceerd. Deze video geeft een introductie over het kanaal en waar ik destijds mee bezig was (2016-2017)

FEATURE VIDEO ONTWIKKELDE APP

Als programmeur heb ik met een paar getalenteerde mensen een app ontwikkeld binnen de keuzeruimte van m'n studie. Deze app was binnen 5 weken ontwikkeld met (bijna) geen voorkennis. Een uniek en mooi resultaat.

Verfilm een Emotie

Hoe communiceer je het gevoel 'inspiratie'? In deze opdracht is er een poging gedaan dit gevoel vast te leggen.

Met een decennium aan ervaring in filmproductie, begon mijn reis met het delen van video’s over tekenen op YouTube. In de loop der jaren is die bescheiden start geëvolueerd tot een indrukwekkend portfolio van meer dan 200 video’s, met een totaal bereik van 20.000 mensen en maar liefst 750.000 views. De reikwijdte van mijn werk is even divers als omvangrijk: van productvideo’s en diepgaande interviews tot conceptvideo’s en snappy social media content voor platformen als TikTok, Reels en YouTube Shorts.

Als een eenpersoonsproductieteam ben ik uw one-stop-shop voor alles wat met film te maken heeft. Ik beheer het gehele creatieve proces, van het initiële script tot de uiteindelijke strategie, en natuurlijk alle technische aspecten zoals camerawerk en postproductie. Dit omvat ook het fijnere werk van editen, kleurcorrectie en uiteindelijk de marketing van het eindproduct.

Dompel jezelf onder in mijn portfolio en ontdek de veelzijdigheid en diepgang van mijn werk. Laten we samen iets buitengewoons creëren!